B&B Mooi Borne

Ons huis staat al sinds 1912 in het hart van Borne, maar het bijgebouw hebben wij zelf in 2002 laten bouwen. In eerste instantie bedoelt als muziekkamer ( Manfred speelt cello) en verblijf voor logees. Een B&B starten was altijd al een wens en nu onze kinderen niet meer thuis wonen is er ruimte genoeg in huis en kon de B&B gerealiseerd worden. Indeling B&B:

De B&B heeft een eigen ingang en binnen treft u een halletje, een gezellig woon/ zitgedeelte met openslaande deuren, 2 fauteuils, een eethoek, een tv en 

koffie ( Nespresso) en thee mogelijkheden. 

 Hier kunt u lezen, tv kijken en ontspannen of werken ( gratis wifi).

 Het hoge puntvormige plafond met uitzicht op de vide geeft een vrij gevoel. 

Op de vide, te bereiken via een normale trap vanuit de hal, vind u twee bedden en is het knus slapen onder het schuine dak. 

 Door het kleine raampje heeft u uitzicht op de oude toren van de Oude Kerk, de trots van Borne , die s' avonds verlicht is. 

Verder is er op de begane grond een douche en toilet en kunt u in de kelder eventueel gebruik maken van een koelkast , magnetron en afwasgelegenheid.

Ontbijt:

Het ontbijt brengt Mirjam in uw woonkamer en bij mooi weer kunt u ook buiten ontbijten op het terras. 

Parkeren: 

 De auto mag bij aankomst en vertrek op de oprit staan, daarna in overleg. 

Aan de overkant van ons huis is parkeren mogelijk, maar met blauwe kaart. 


Komt u met de trein, dan is ons huis heel goed lopend te bereiken.

 Mocht het toch wat lastig zijn i.v.m. bagage, dan halen wij u graag op van het station.

Eventuele fietsen kunnen veilig gestald worden achter de B&B .


Voor wie is B&B Mooi Borne geschikt?

B&B Mooi Borne is geen vakantiehuisje waar u langere tijd kunt verblijven. Het is vooral geschikt voor een paar nachten en het is een écht Bed and Breakfast, dus overnachting inclusief een heerlijk ontbijt!

Het is zeer geschikt voor toeristen die Borne en omgeving willen leren kennen , voor fietsers en wandelaars ( het Marskramerpad loopt langs Borne) Ook is het geschikt voor zakenmensen en bij bijvoorbeeld familiebezoek in Borne.